Akat aidan tekee, miehet käyvät mittaamassa – Nainen työelämässä (Päivi Lipponen (toim.))

Millaisia ovat naisen roolit tämän päivän työelämässä? Mistä aineksista naisen menestys työelämässä syntyy? Taito on epäilemättä hyödyksi, mutta mitä tarvitaan sen lisäksi?

29,20

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-7510 Osasto:

Millaisia ovat naisen roolit tämän päivän työelämässä? Mistä aineksista naisen menestys työelämässä syntyy? Taito on epäilemättä hyödyksi, mutta mitä tarvitaan sen lisäksi? Entä voidaanko yhä tunnistaa sukupuoleen perustuvia seikkoja, jotka haittaavat työelämään asettumista tai työssä etenemistä?

Teos piirtää kuvan tämän päivän suomalaisesta työelämästä naisen perspektiivistä. Monipuolinen kirjoittajajoukko kuvaa työelämää ja tasa-arvoa kuten se 2000-luvulla meille näyttäytyy. Mukana teoksessa on rikas haastatteluosuus, jossa urallaan edenneet naiset arvioivat oman työhistoriansa myötä- ja vastoinkäymisiä.

Teoksessa kirjoittavat mm. FT Hannele Koivunen, tutkimusprofessori Kaisa Kauppinen, YTT Riitta Lavikka, YTM Minna Leinonen, professori Arja Ropo, YTM Hanna Ylöstalo ja HTM Katja Uosukainen.

Päivi Lipponen on kasvatustieteiden tohtori ja monipuolinen vaikuttaja, joka toimii aktiivisesti erilaisissa kansalaisjärjestöissä ja -verkostoissa. Hän on väitöskirjansa lisäksi julkaissut aiemmin mm. teoksen Miten ihmeellinen tapahtuu sekä yhdessä Pirjo Wesaniemen kanssa teokset Nainen ja ero, Mies ja ero sekä Lapsi ja ero.

Tekijä
Päivi Lipponen (toim.)
ISBN
9516073786
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2006
Kirjastoluokka
36.13
Koko
216 mm x 142 mm x 20 mm
Sivumäärä
256
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen