Aito kosher-Jeesus (Michael L. Brown)

Kirja on tarkoitettu niille, joita kiinnostaa sukeltaa Raamatun teksteihin pintaa syvemmälle. Se on myös niille, jotka haluavat ymmärtää kristittyjen ja juutalaisten välisiä suhteita ja esteitä, jotka pitävät meidät etäällä toisistamme.

29,50

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-60338 (Tuote)Osastot: , ,

Hän on vaikutusvaltaisin koskaan elänyt juutalainen.

Hän on myös kiistanalaisin koskaan elänyt juutalainen.

Evankeliumi on juutalainen ja nousee juutalaisesta perinteestä. Jeesuksen sanoma ja uhrikuolema on syvällisimmin ymmärrettävissä tästä kontekstista käsin. Kirja on tarkoitettu niille, joita kiinnostaa sukeltaa Raamatun teksteihin pintaa syvemmälle. Se on myös niille, jotka haluavat ymmärtää kristittyjen ja juutalaisten välisiä suhteita ja esteitä, jotka pitävät meidät etäällä toisistamme.

Brown on tunnettu väittelyistään ortodoksijuutalaisten heimoveljiensä kanssa. Jeesukseen uskovana juutalaisena hän on alun perin osoittanut kirjan pääasiassa juutalaiselle yleisölle, mutta se on mielenkiintoista ja osin välttämätöntä luettavaa myös meille suomalaisille kristityille.

Michael L. Brown viittaa tiuhaan rabbinistiseen kirjallisuuteen, ammentaa Raamatun alkukielistä ja Jeesus-tutkimuksen tärkeimmistä akateemisista lähteistä. Brownin oppineisuus ja asiantuntemus yhdistyvät virkistävällä tavalla hänen omaan vakaumukseensa sekä evankeliumin kirkkaaseen sanomaan.

Michael L. Brownilla on tohtorin tutkinto Lähi-idän kielistä ja kirjallisuudesta New Yorkin yliopistosta. Hän on kansainvälisesti tunnustettu messiaaninen juutalainen tutkija. Hän johtaa perustamaansa FIRE School of Ministry -palvelutyötä, isännöi Line of Fire -radio-ohjelmaa ja on kirjoittanut yli 20 kirjaa. Hän on myös julkaissut artikkeleita useissa tieteellisissä julkaisuissa sekä The Oxford Dictionary of the Jewish Religion -hakuteoksessa.

Tekijä
Michael L. Brown
ISBN
9789525865462
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2017
Koko
227 mm x 155 mm x 13 mm
Sivumäärä
242
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen