Aika tuulettaa – Naisen arjen voimavarat (Laura-Kati Juntunen (toim.))

Tämän kirjan kirjoittajat käsittelevät naisen arkea ja sitä, miten hän voi ammentaa voimavaroja esimerkiksi tunteista, työstä, parisuhteesta, perheestä, kulttuurista, hiljaisuudesta ja luovuudesta.

24,90

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-5117 Osasto:

ELÄTKÖ STRECH-ARKEA? Koetko, että joudut tasapainottelemaan arjessasi työn, parisuhteen, perheen, lasten kasvatuksen, uran ja sosiaalisten suhteiden välillä? Tuntuuko Sinusta, että arjen rutiineista on tullut puisevaa puuroa, voimasi ovat lopussa ja vaatimusten vuori on kasvanut korkeaksi? Koetko, että uppoat suoritusten suohon?

NYKYNAINEN VENYY arjen ja sen haasteiden, odotusten, vaatimusten ja suoritusten keskellä, mutta kuinka kauan ja kuinka pitkälle. Tämän kirjan kirjoittajat käsittelevät naisen arkea ja sitä, miten hän voi ammentaa voimavaroja esimerkiksi tunteista, työstä, parisuhteesta, perheestä, kulttuurista, hiljaisuudesta ja luovuudesta. Tekstit tukevat, rohkaisevat ja innostavat lukijaa omien voimavarojensa etsimiseen.

ERI ALOJEN ASIANTUNTIJAT kertovat, millaista on elää naisena nykyajassa. Tekstit etenevät koko naisen elämänkaaren läpi ruuhkavuosista aina siihen, kunnes pesä tyhjenee. Ne antavat uusia näkökulmia, miten voi löytää tasapainon arjen kiemuroiden keskellä. Kirja kutsuu lukijaa pysähtymään myös hetkeksi elämän keskeisten kysymysten äärelle.

Tekijä
Laura-Kati Juntunen (toim.)
ISBN
9516187587
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2006
Kirjastoluokka
32.3
Sivumäärä
166
Sidonta
sid.