3 menestyksen avaintekijää (John C. Maxwell)

32,00

tuotetunnus (SKU) KK-61736 Osasto:

Tee matka, joka muuttaa elämäsi!

Sinulla on kaikki edellytykset tulla menestyjäksi tänään – kunhan sinulle selviää, mitä menestys on.

Menestyminen elämässä ei ole monimutkaista. Se ei edellytä jonkin monimutkaisen teorian ulkoa opettelemista, kolmen tunnin yöunia tai päällään seisomista aamuisin. Se edellyttää sitä, että keskityt muutamaan olennaiseen asiaan.

Jotta voisit saavuttaa elämässäsi haaveilemasi menestyksen, sinun tulee olla selvillä elämäsi tarkoituksesta, kasvaa ihmisenä täyteen mittaasi ja kylvää siemeniä, jotka hyödyttävät toisia. Elämän tarkoitus, kasvu ja avosydämisyys – tätä on menestys.

3 menestyksen avaintekijää -kirjassaan legendaarinen menestysmentori John C. Maxwell kuvailee näitä kolmea tekijää värikkään yksityiskohtaisesti maustaen niistä jokaista tosielämän kertomuksilla ja asiaankuuluvilla esimerkeillä.

Kaiken aikaa hän pyrkii muistuttamaan lukijaa siitä, että menestys on tarkoitettu jokaiselle, ei ainoastaan onnekkaille tai etuoikeutetuille. Menestys kuuluu kotiäideille ja -isille, liikemiehille ja -naisille, opiskelijoille ja eläköityville, urheilijoille ja pastoreille, tehdastyöläisille ja yksityisyrittäjille.

Tekijä
John C. Maxwell
ISBN
9789525182446
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2017
Koko
185 mm x 128 mm x 15 mm
Sivumäärä
192
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen