20 x neljän traktaatin setti (yht. 80 kpl)

15,90

tuotetunnus (SKU) KK-61025 Osasto:

Traktaatit ovat helppo tapa levittää luomissanomaa. Niissä asia on kuvattu lyhyesti ja helposti ymmärrettävästi ja ne ovat loistava työkalu evankeliointiin: kaduille jaettavaksi, annettavaksi sukulaisille, ystävillesi ja tuttavillesi, jne.

1. Kahden väriset kaksoset. Jos alussa on ollut vain yksi mies ja yksi nainen, mistä sitten kaikki eri väriset ihmiset tulevat?

2. Surtseyn Yllätys. Nuori saari näyttää jo nyt miljoonia vuosia vanhalta. Kuitenkin sen geologia ja biologia osoittaa skeptikkojen olevan väärässä.

3. Muutamia nykypäivän tiedemiehiä, jotka vastustavat evoluutiota ja miljoonia vuosia. Yksi nykypäivän laajimmalle levinneistä myyteistä on, ettei kukaan oikea tiedemies usko luomiseen. Tässä on muutamia konkreettisia esimerkkejä oikeista tiedemiehistä, jotka uskovat luomiseen.

4. Monet sekoittavat evoluution ja luonnonvalinnan. Tiedätkö sinä niiden välisestä erosta? Tuo valoa pimeyteen – luonnonvalinta ei ole yhtä kuin evoluutio. Kun ihmiset ymmärtävät miksi, he ovat avoimempia uusille ideoille.

ALV-prosentti
24,00 %
Julkaisuvuosi
2018
Koko
10 x 21 cm
Sivumäärä
6