12 varoittavaa merkkiä Herran päivän tulosta DVD (Markku Veilo)

Markku Veilo julistaa Salomon temppelin esipihalla ”12 varottavaa merkkiä Herran päivän tulosta”.

20,00

tuotetunnus (SKU) KK-10100 Osasto:

Markku Veilo julistaa Salomon temppelin esipihalla ”12 varottavaa merkkiä Herran päivän tulosta”.

Pappien esipiha oli eristetty alue, johon vanhan liiton aikana ainoastaan miehet saivat mennä. Tämä eristetty alue puhuu meille lopun ajan uskoville sitoutumisesta ja uhrautumisesta, Herralle kokosydämisestä antautumisesta. Uskova joka suostuu erottautumaan viimeisten aikojen petoksesta, omistautuu kokosydämisesti Herralle ja saa suojan kaikelta siltä mitä pian tapahtuu.

Markku Veilo on saanut Herralta 12 varottavaa merkkiä, jotka maalaavat silmiemme eteen järisyttävän kuvan siitä, millainen maailmamme on juuri ennen Herran päivän alkamista. Jeesus itse puhui opetuslapsilleen näistä selvästi tunnistettavissa olevista merkeistä seistessään Moorian vuorella noin 2000 vuotta sitten, Matt.24:1.

Näiden merkkien toteutumista meidän ei tarvitse enää odottaa, sillä me elämme niiden keskellä. Ovatko uskovat mukautuneet nykyiseen maailmanmenoon ja ilmapiiriin niin kokonaisvaltaisesti, että näitä merkkejä ei tunnisteta, vaikka ne huutavat silmiemme edessä, Room.12:2? Raamattu kertoo meille että Herran päivä tulee niin kuin varas yöllä, 1.Tess.5:2. Me emme uskovina ole kuitenkaan pimeyden, vaan valon lapsia, joten meidän tulee selvästi nähdä se, että mikä hetki yöstä on, 1.Tess.5:4.

Tekijä
Markku Veilo
EAN
6420616300952
ALV-prosentti
24,00 %
Julkaisuvuosi
2008