10 kirjan SLK-paketti (Seurakunnan luontainen kehitys) (-55%)

Seurakunnan luontainen kehitys tuotepaketti nyt erikoispakettitarjoushintaan. Yksittäisen kirjan hinta vain 9,90 €/kpl tai jos ostat 3×10 kirjan paketin, niin hinta on vain 5,90 €/kpl.

99,00

Määräalennukset:
1 - 1 kpl99,00
2 - 2 kpl69,00
3 kpl ja yli59,00

Näin toteutuu - Seurakunnan luontainen kehitys - Terveen seurakunnan kahdeksan avaintekijää (Cristoph Schalk, Christian A. Schwarz) × 4

Miten maalaat maailmasi - Seurakunnan luontainen kehitys (Christian A. Schwartz) × 5

Seurakunnan luontainen kehitys -liikkeen perustaja Christian A. Schwarz esitteli ensimmäisissä kirjoissaan kiehtovan lähestymistavan seurakuntakasvuun.

Johtajuuden 3 väriä - Jokainen voi oppia voimaannuttamaan toisia (Christian A. Schwarz)

Teos keskittyy yhteen seurakunnan luontaisen kehityksen kahdeksasta perusperiaatteesta, voimaannuttavaan johtajuuteen. Kirjassa kohdistetaan huomio erityisesti seurakuntien pitkäaikaiseen kehitykseen.

tuotetunnus (SKU) KK-63030 Osasto:

Seurakunnan luontainen kehitys tuotepaketti nyt erikoispakettitarjoushintaan. Yksittäisen kirjan hinta vain 9,90 €/kpl tai jos ostat 3×10 kirjan paketin, niin hinta on vain 5,90 €/kpl. Sisältää 1 kpl Johtajuuden 3 väriä – Jokainen voi oppia voimaannuttamaan toisia, 4 kpl Näin toteutuu – Seurakunnan luontainen kehitys – Terveen seurakunnan kahdeksan avaintekijää ja 5 kpl Miten maalaat maailmasi – Seurakunnan luontainen kehitys.