Rakkauden uusi suunta – Kristuksen lunastava työ seksuaalisuuden alueella (Mario Bergner)

Mario Bergner on löytänyt sisäisestä paranemisesta jotain hyvin totuudellista ja syvällistä kuin myös Raamatun keskeisen sanoman armosta ja rakkaudesta.

15,30

tuotetunnus (SKU) KK-6399 (Tuote)Osastot: ,

Mario Bergner on toistakymmentä vuotta tehnyt sielunhoitotyötä Pastoral Care Ministries -järjestön perustajan ja johtajan Leanne Paynen kanssa. Mario on suorittanut Master of Arts -tutkinnon teologiassa sekä Batchelor of Fine Arts -tutkinnon teatteritieteessä. Ennen kristilliseen palvelutyöhön siirtymistä Mario oli ammattinäyttelijä ja draamaohjaaja Bostonin ja Carnegie Mellon -yliopistoissa. Hän on opettanut Lähetysnuoret -järjestössä Saksassa. Sveitsissä ja Havaijilla sekä useissa USA:n yliopistoissa. mm. Wheaton Collegessa Illinoisissa.

”Mario Bergner on löytänyt sisäisestä paranemisesta jotain hyvin totuudellista ja syvällistä kuin myös Raamatun keskeisen sanoman armosta ja rakkaudesta. Hänen tapansa pistää likoon oma persoonansa kirjassaan ja yleensäkin opetuksessaan helpottaa lukijaa ymmärtämään sanomaa. jota Mario haluaa viestittää. Henkilökohtaisuus luo myös tasavertaisuutta lukijan ja kirjoittajan välille. Suosittelen lämpimästi kirjaa niin ammattia harjoittaville kuin myös itselleen apua hakeville”.

Seppo Jokinen, terapeutti -pastori

”Tämän kirjan pitäisi jokaisen. joka rukoilee toistensa paranemisen puolesta, lukea.”

Leanne Payne

Tekijä
Mario Bergner
ISBN
9525460045
ALV-prosentti
10,00 %
Sivumäärä
246
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen