Tuotepaketti: Elopaketti (-76%)

Hieno ja edullinen paketti, joka sisältää yhteensä 10 tuotetta: kirjoja, levyjä, DVD:n, rukoushelmet ja korun.

15,90

Pelin päätyttyä - kaikki palaa laatikkoon (John Ortberg)

Pelitoverien ja kilpakumppaneiden päihittäminen sekä ihailun kohteena oleminen kutkuttaa mieltä. Ylennys töissä ja tarjouskilpailun voittaminen tuovat autuaallisen olotilan.

Päästä irti CD (Minna Rissanen & Viimeinen lantti)

Tartu iloon, tartu toivoon ja nauti joka hetkestä! Anna musiikin viedä sinut keskelle tosi elämää, yhdessä Isän kanssa. Päästä irti!

Lupaus CD (Arttu Laitinen)

Pop-tyylistä gospelia, jossa myös rokkaavia raitoja ja herkkiä balladeja.

Haavoitettu DVD (Rami Halonen)

Nyt myös tekstitys englanniksi. Anssi Pajunen elää poikamieselämää, kunnes tapaa ihastuttavan Helenan. Anssi rakastuu oitis seurakunnan kuorossa viihtyvään naiseen, jolle hän ilmoittaa olevansa rakennusmies kuten Jeesus. Pian soivatkin jo hääkellot. Asiat eivät kuitenkaan mene ihan niin kuin pariskunta on haaveillut...

Palaan Jerusalemiin! CD Single (Viktor Klimenko)

Palaan Jerusalemiin! on taiteilija Viktor Klimenkon yksi huikeimmista esityksistä, jonka hän lauloi tälle äänitteelle vain kuukautta ennen 70-vuotispäiväänsä!

Kotisataman Raamattuvisa 2 - 1500 raamattuaiheista kysymystä ja vastausta

Sisältää 1500 raamattuaiheista kysymystä ja vastausta. Kysymykset vastauksineen tarjoavat iloa ja haastetta pitkäksi aikaa syventäen lukijan raamattutietoutta. Kirjan kysymykset on luokiteltu seitsemään luokkaan ja kolmeen vaikeusasteeseen. Jokaisen kysymyksen mukana on myös raamatunpaikka, josta kysymyksen vastaus löytyy.

Aurinkokuninkaan varjossa (Keyes Parsons Golden)

Kunnon lukuromaani kirjatoukille! Jännitystä, romantiikkaa ja välähdyksiä kristikunnan historiasta. Kirjan lopussa on kysymyksiä kirjallisuuspiirille. Perustuu löyhästi tositapahtumiin.

Sydämen kaipuu - Hengellinen kasvu ja kilvoitus (Nunna Kristoduli)

Kirjoituksissaan Nunna Kristoduli johdattaa lukijan ortodoksisen perinteen äärelle.

Rukoushelmet (symbolihelmet)

Puiset rukoushelmet ja metallilankaa rannekorun kokoamiseen.

Kaulariipus, risti, pyöristetyt kulmat, oliivipuu

Oliivipuusta Israelissa valmistettu riipus, koko n. 23 x 29mm.

tuotetunnus (SKU) KK-60439 Osasto:

Hieno ja edullinen paketti, joka sisältää yhteensä 10 tuotetta: kirjoja, levyjä, DVD:n, rukoushelmet ja korun. Sisältää: Aurinkokuninkaan varjossa, Sydämen kaipuu, Pelin päätyttyä, Kotisataman raamattuvisa, Päästä irti CD, Lupaus CD, Palaan Jerusalemiin CD, Haavoitettu DVD, Rukoushelmet ja oliivipuinen ristikaulariipus.