Veisuun vuoksi – Uudistuvat Siionin virret (Jukka Hautala)

Kirjan tavoitteena on tukea Siionin virsien käyttöönottoa ja innostaa Siionin virsistä kiinnostuneita perehtymään virsien maailmaan syvemmin.

28,90

tuotetunnus (SKU) KK-60354 (Tuote)Osastot: ,

Virsiuudistus on laaja ja syvällinen projekti, jossa nykyisyys ja historia kohtaavat. Heränneiden veisuukirjan, Siionin virsien, kolmas kokonaisuudistus valmistui lokakuussa 2016. Siinä rikasta virsiperinnettä uudistettiin ja siirrettiin uusille sukupolville. Veisuun vuoksi avaa Siionin virsien historiaa ja uudistuksen taustaa ja tuloksia. Teos kurkistaa Siionin virsien rikkaaseen runouteen ja teologiaan ja pohtii, mikä uudistetuissa virsissä on olennaista.

Kirjan tavoitteena on tukea Siionin virsien käyttöönottoa ja innostaa Siionin virsistä kiinnostuneita perehtymään virsien maailmaan syvemmin. Teos tarjoaa kiinnostavan matkan sekä virsiä veisaavalle että niille, joille Siionin virret eivät ole ennestään tuttuja.

Kirja julkaistaan yhteistyössä Herättäjä-Yhdistyksen kanssa.

Jukka Hautala on ylivieskalainen teologian lisensiaatti, Raudaskylän Kristillisen Opiston rehtori ja Herättäjä-Yhdistyksen puheenjohtaja. Hän on toiminut Siionin virsien uudistustoimikunnan jäsenenä ja tekstityöryhmän puheenjohtajana.

Tekijä
Jukka Hautala
ISBN
9789522887511
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2017
Koko
197 mm x 152 mm x 15 mm
Sivumäärä
160
Sidonta
sidottu, kovakantinen