Tavallisen rukouksen taivaallinen voima (Joyce Meyer)

Kaipaatko syvempää, rikkaampaa, säkenöivämpää yhteyttä Jumalaan rukouksen kanssa? Tässä kirjassaan Joyce Meyer on löytänyt Raamatun aarteita rukouselämäämme.

24,00

tuotetunnus (SKU) KK-11541 (Tuote)Osastot: ,

KAIPAATKO SYVEMPÄÄ, RIKKAAMPAA, SAKENÖIVÄÄ YHTEYTTÄ JUMALAAN RUKOUSELÄMÄSI KAUTTA?

Lähes jokainen rukoilee joskus. Useimmille rukous on vain keino saada Jumala täyttämään tarpeemme. Sääli – sillä rukous on suunnattomasti enemmän kuin saada Jumalalta apua hätämme hetkellä. ”Tärkeintä tietoa rukouksesta on tämä: rukouksessa aina kohtaat Jumalan ystävänäsi”, toteaa JOYCE MEYER. Tästä avautuvat tämän kirjan aarteet. Olemme suurimman rukoilijan Jeesuksen rukouskoulussa. Opimme ymmärtämään täyttymystä vaille jääneitten rukoustemme tarkoituksen. Tunnistamme toimivan, vastauksia tuovan rukoustyön ehdot ja esteet.

Tärkeä opetus: Miten käyttää Raamattua rukouksessa. Käsitämme, miten rukoileminen auttaa meitä pysymään vahvoina elämän käänteissä. Erilaiset rukouskategoriat avautuvat: on ylistys-, kiitos- ja palvontarukousta, pyhitys- ja luovutusrukousta, esi- ja sopimusrukousta. Rukouksessa on voimaa. Rukouksen tiellä lataudumme viisaudella, lohdutuksella, saamme neuvoa ihmissuhteisiin ja valmistaudumme tämän elämän jälkeistä suurta tulevaisuutta varten. Nyt on aika rukoilla.

3.painos

”Tällä kirjallaan Joyce Meyer opetti minua aina vain enemmän rakastamaan rukousta – ja sitä ihmistä, jonka puolesta rukoilen.”

– PIRKKO JALOVAARA KIRJAN ESIPUHEESSA

JOYCE MEYER  on kirjoittanut yli 70 kirjaa, joista on käännetty suomeksi mm.: Älä ole kaikille mieliksi, Minä ja minun suuri suuni, Ristiriidoista vapaa elämä, Mielen taistelukenttä ym. Nämä kirjat löytyvät myös Kotisataman nettikaupasta ja myymälöistämme.

Tekijä
Joyce Meyer
ISBN
9515852168
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2009
Sivumäärä
304
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen